investera i sån kamera till nästa säsong?!



Station Ammarnäs Söndag













Hemmaplan

Sådärja då var vi allihopa hemma igen efter en jävligt ball vecka i ammarnäs. En vecka som fyllts med lite skoter/vattenkörning och en hel del krök. Sammanlagt var vi 16 stycken som deltog i resan! Inte allihopa samtidigt då några drog hem pga skoterhaveri, jobb och illamående och en förstafemma som dök upp lagomt till helgkröket. Bilder och filmer kommer att komma upp så småningom =)


1a dagen Ammarnäs

Jahapp igår var då första dagen på Ammarnäsresan och den startade vid 10.00 från sportklubben, mercan tjuvstartade dock en kvart och tog en annan väg via arvidsjaur. Ekipagen rullade via Malå där en del kläder inhandlades och fortsatte sedan med en tävling till Sorsele. Mercan som kört via Arvidsjaur kom först till Sorsele och alla åt skrov, det var gott =)
Efter maten fortsatte karavanen mot vårt slutmål Ammarnäs men eftersom vägen var så förbannat dålig, det fanns så lite snö och det regnade åt helvette för mycket så anlände alla med ett dåligt hummör. Men efter att man packat in grejerna i stugorna och fått lite mer mat i magen så började kröket så småningom ta form, det som började som ett lugnt krök slutade medd att rökmaskinen åkte fram och stugan började rökfyllas i takt med att musiken dånade. Efter att det hunnits med bastubad då barnfamiljer blivit utskällda av raggare, rökning i stugan och en del märkliga danser så bestämdes det att nu skulle man ut på lokal, till förfogande fanns en audi 80 och 11 festsugna unga män. Det slutade med en välfylld audi och hejarramsorna skanderade högt när den gled genom ammarnäs, döm av vår förvåning när det visade sig att det inte var det minsta drag på något av ammarnäs 2 uteställen, hotellet och skidstugan.. Så efter att hotellat invarderats och berövats på toapapper och klädhängare så bar det av hemmåt igen för de unga männen, men ingen var ledsen för det =)
Ska man summera gårdagen var det en väldigt bra dag, lite väl bra för vissa eftersom Åström inte tog sig upp ur sängen förrän 10 och en person som vill vara anonym, har precis blåst grönt, så han kunde inte delta i dagens skoterkörning :(:(


Hälsningar från ammarnäs

William: skål och gott nytt ammarnäs!

Robban: jag gillar rödhåriga

Hampus: Jag dansar aldrig nyketer öl är livet maten smakar kung

Gullan: jag dansar aldrig nyketwer

Sälen: Vi knäpper en till!

Kalv: bra krök!

Caven: Bra stek här

Anton: näe ja vet int

vargen: vars är brudarna?

crille : skåååkl!


Bilder från idag.


Hoppet tänds sakta men säkert, det blir inte bara krök grabbar!





Tack till Kinna för hennes fina blogg http://blogg.vk.se/Kinna

Bilder från i torsdags i ammarnäs, verkar finnas snö, men hur mycket?



Vi drar..


Mästerkocken Hampong


=)=)


Här kommer nu en packlista för alla er glömska där ute inför fjällen!

Förutom det självklara som lite kläder och alkohol för att uppnå en promillehalt av 2,0 och sedan hålla den under hela veckan bör följande tas med:

¤ Ett eller två paket kondomer så att "kvällsröjet" inte inte ger någon oönskad souvenir.

¤ Några paket resorb.

¤ Minst ett stort och ett litet handvapen, gärna basebollträ kombinerat med revolver eller liknande.

¤ Hammare, såg, spik och bräder för att kunna reparera stugan om tex en vägg rasar.
Som tur är har vi tillgång till en av Hilding Holmqvist´s allra duktigaste snickare som både kan riva och bygga upp hus så var inte oroliga!

¤ Bandage och diverse saker för att fixera benbrott, då ingen någonsin kommer vara nykter och närmsta sjukstuga ligger i sorsele kan det bli svårt att ta sig dit, så eventuella skador kollas upp på skellefteå lassarett efter hemkomst.

¤ Ett tält om en stuga rasar/brinner upp. Även bra att ha, inte om, utan då spyorna flödar...

¤ Solskydd, ifall solljuset skulle lyckas komma in i stugan

¤ Skoter, kommer används till att stå och glänsa utanför stugan för visa att någon verkligen bor där, inget annat.

Lycka till med packningen och ha en trevlig resa.
Trivselregler och förordningar kommer senare.


Bild från förra årets sista kväll, VILKET JÄVLA KRÖK!

Inte länge kvar nu!

                                                   







bra sång


forssell@stationmedle


Välkommen till Norge


ahhh

Du var, du var underbar
Men jag, men jag tror att det vore bäst om du rullar av

En fråga

Vem fan är apan?

Gissa vem


Dagens låt


EXTRA EXTRA! Medlefans avslöjar!

En säker källa hörde av sig till bloggen idag och berättade väldigt intressant information angående medle-maffian. Källan ville dock vara anonym men sa såhära:

-Jag har hört att maffian ska dyka upp på ett krök ikväll där gullan kommer närvara. Om gullan försöker bryta medlemskapet åker han på gängspö. En av medlemarna kommer ha med sig knogjärn och ett hemmagjort svärd av trä. Jag berättar detta för att göra gullan uppmärksam om att hålla låg profil ikväll.


Intervju

Dimman ligger tätt över den långa raksträckan i myckle när jag rullar in på infarten, luften är torr och man känner nästan på sig att nånting inte är som det ska. De senaste veckorna har löpsedlarna kläts av olika rykten och skriverier om gullan.
Aftonbladet begav sig ditt för att höra vad den lilla pajken hade att säga om alla skriverier.
Vi slår oss ner i victors rum, ett välstädat sådant för åldern på pajken! Jag lägger märket till luftgeväret som står vid sängen och frågar lite försiktigt vad de används till och så var det igång..

Gullan - Det är för att försvara mig och tjejen! Jag har fått hot brev,tuggumi i håret, cykel däcket var punkterat och underliga samtal nattetid! Vad blir nästa attentat? Det trappas bara upp hela tiden! Det är inte kul längre, det måste få ett slut! Säger en stressad Victor.

Reporter- Nej det förstås, men stämmer dessa rykten?

Gullan- Nejnej, det är nån som vill mig ont! Och visst jag var en bad boy för nån månad sen likt brad pitt, rökt malboru blå och var med i ett skoter gäng som kallade sig MM,  men det har jag lämnat mig bakom nu! Jag har växt upp och gått vidare men dom förstår inte! Jag och bruden letar villa och har en jävla massa projekt på G men detta jävla tjafs tar en massa energi så jag har inte hunnit vara på en enda hus vising senaste veckan!

Reporter- Men dra åt helvete jag förstår att du har det tufft! Men ni är alltså i hus svängen?

Gullan- Vi letar ett hus kring boliden, jobbar ju där, och har nära till hockey plannen.

Reportet- Då får man önska lycka till med de! Bloggen medlefans är ju en stor källa till alla dessa skriverier, har du något med den att göra?

Gullan- Ingen kommentar, eller jag har lämnat det bakom mig! Det är en gäng  sega gele råttor de där! Men jag kommer inte ge mig! Får jag hälsa? En sak kan jag säga dom är ute på tunn is! Snart släcker jag ner hela bloggen! Har ju lösen och allt så det är upp till dom hur dom vill ha det! Och kissbomber skrämmer inte mig! Jag och Emmelie har skarpladdat!

Vi kommer försöka kontakta denna rörelse som utsätter en sådan liten oskyldig kille och försöka få en intervju!
Så håll er uppdaterade!


Håll er lugna

Hej allesammans! Dom senaste dagarna har varit väldigt turbulenta här på bloggen då fansen har ställt gullan mot väggen. Igår kväll kom chockbeskedet när gullan skrev att han vill lämna maffian. MM kommer att ha ett krismöte på hemlig ort där vi kommer att ta ett beslut. Och snälla alla fans, håll er lugna och vårda språket. Jag har sett flera otrevliga kommenterar på bloggen den senaste tiden vilket är väldigt tråkigt. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Ha en trevlig kväll!


Det förflutna

Varje människa är unik, ett orginal kanske rentav ett mysterium. Alla städer har sina speciellamänniskor och skellefteå har Gullan. I åratal har han Glidit runt på stan och gjort sig märkvärdig. Alla trodde att han var svensk tills
hemligheten avslöjades : han har sitt ursprung ifrån Turkiet.

Det är inte mycket man vet från Gullans förflutna vid den tid som han spenderade runt medelhavet.
Men de uppgifter vi har fått fram var som sådana att Fadern gick under namnet Ahmad, (moderskap och eventuella syckon finner vi dock som okänt.)

Anledninigen till att Gullan fick lämna turkiet tros vara angående Faderns missbruk till alltför stora mängder Narkotika,sågs som ytterst olämplig att behålla sonen. Vi har även luskat fram uppgifter om att Fadern Ahmad ska ha haft kopplingar till ett tungt krimminellt nätverk likt Afgahnistans Alquaida. Om det sist nämnda är sant låter vi dock vara osagt.



Slänger in en bild från festen då Islams nyårsafton firades för några veckor sedan!

Hallå!

Hejsan kära Dogge och alla ni andra på bloggen!
Detta är ett öppet brev för att försöka lugna ner den nu rådande situationen och för att få mig och min familj lämnad ifred.
Dom vilda dagarna i mitt liv är över, jag vill bara få bosätta mig i lugn och ro i vårt nyskaffade hus i Slut, därför begär jag nu genom bloggen att få bli utesluten från brödraskapet MedleMaffian för att kunna få ordna upp mitt liv lite. Jag har suttit inne längre än jag kan räkna och vigt mitt liv för MM och jag ångrar ingenting, men jag känner att nu är det dags att gå skilda vägar.

Hoppas ni alla respekterar detta så kanske vi ses någon dag.
Eran G.

Kvällens spel

Final final final!!! Vad härligt!! Ska firas med att släcka några mariestads!

FBK-SkeAIK

Kryssar i ett X i kupongen
Odds: 3,85
Insats: 100 kr
Möjlig vinst: 385 kr

Bortaseger ikväll? Ja tack!

JK <3


Tjena!

Tjena tjena årets solbränna.
/D

Trevlig fredag i Bastuträsk








Steeeeek i Mycklemarken ! =)


bra outfit


Grym pose där Simonen !





Bildbomb


partyyyy


RSS 2.0