Dagens låt


I minnet: Medlebloggen med simonen och markström

Simba

Yaow!:)

Tjenare alla läsare! Gullan här idagnär det nyårs och det kommer att bli en sort dag för de flesta skulle jag tror, med tanke på att det blir fest!! Själv kommer jag starta mitt firande ganska tidigt de kommer andes vara ganska dumt kommer nog de flesta tycka. Men mitt liv är väldigt enkelt, skoter och spriten är det jag lever för. Ikväll blir det förmodligen fest i medle någonstanns, de brukar oftast bli sp att g festen hittar mig å att inte jag behöver söka så värst mycket för att få den där trvliga och underbara stämningen som man får av fester, man kan jämföra det med norrlandsguld reklamen när man sitter och myser i bara med en guldbrun öl i handen framför en tv med sport på det är bland det bästa jag vet och tänker därför börja mitt nya år just på det här utomordentliga sättet :F blir också att ta dig en sväng ut med skoter nu, ingen risk att förfrysa ansiktet nu haar min skoterluva på mig 24/7 speciellt när jag lirar hockey:). Men over and out för mig den här gången nu kickar jag ner till klubben för lite fri åkning innan jag sprättar första ölen!:D bilder kommer sen ! Pz Gullan

Berkas B-rudar del 1

här har vi en riktig goding som Berka raggade upp i boviken i fjol, mummmmms!Berkas B-rudar Del 1    här har vi en riktig goding som Berka raggade upp i boviken i fjol, mummmmms!

Dagens låt


Hockey lan med medles a-pojkar

Detta var några år sedan men har kvar bilderna här kommer de :

I minnet: Medlebloggen med simonen och markström

Vi tar en liten återblick om vad som hände under medlebloggens storhetstid.




Efter denna uppvärmning så kommer ett nytt inlägg imorgon.

Dagens låt


LundStröm

Hej det är Stoffe här!!:D vi har just aft match mot medles juniorer där jag själv måste säga att jag gjorde det mesta för vårar Alag och ledde oss till vinsten, mina underbara upptrampningar från eget mål med puck ledde oss till seger. De inpererade alla andra i laget att gör sitt bästa!!!! JosseÅ var här och kollade på min match det gjorde satt mina känslor för henne väcktes upp igen:) det värmde väldigt mycket att hon kollade också och det gjorde att jag tog i så mycket jag orkade vilket tog oss till en vinst !:) vi kan alltså alla tacka JosseÅ för våran vinst! MVH Crille Lundström=)

Simonen här!

hej min små äkslingar!!

Idag när jag var på stan så jag på att Medlefans.blogg.se borde byta namn till "Modefans.blogg.se", eller vad tycker ni? hihi jaja det var allt för mig pusspuss :D

Dagens outfit


Sköt en..

En älg blev morgonens skörd i skogen :)


Dagens låt


Ni kan kalla mig Hampong


Bytt till industri

Hej Hej mina små älsklingaar!
Nu är det såhär att jag blev trött på min klass jag hade på bygglinjen för dom blev lite för intima efter ett tag.
Så därför har jag nu under jullovet bestämt mig för att byta till industri där alla tar på sig själva istället för mig =)
Så de var min största nyhet här för lovet :D men sörj ej alla mina små byggvänner jag lämnar efter mig karlsson åt er alla bara så att ni vet det =D
Mina nya industribrillor xD

Gissningslek!



Regler: 5 personer finns på bilderna ovan, kommentera namn och smeknamn, 1p för varje namn eller smeknamn, flera smeknamn finns på vissa personer men vi går efter vårat facit! Vid klagomål kontakta Berka eller irbe!

Vinst: En helkväll på msk med guidning av christoffer Lundström och med aktiviteter som bla. massage, peeling, plattning av hår, gymning, sång, hockey m.m..

Tävlingen pågår till 29/12.

Lycka till!


tja K här!



Såhär taggad är jag inför cupen på tisdag :)

jag o challe =)


Dagens låt


Party!


Det är nu man märker att man bor i norrland!


Mellan 03.00 och 11.00 har det totalt vräkt ner ca 3 dm snö och snön bara fortsätter spruta åt alla håll! Det snöar neråt, åt sidan, ja nästan uppåt! Fortsätter det så här så kommer jag att behöva anlita skottningshjälp, eller köpa en traktor! Det är nästan så man får en orgasmmmm!!!!
Eller som en god vän skulle ha sagt "He jer så fint så öga börje å tåres!"

Fler bilder från natten snökalas hittar du på (Norran)!

Uppdatering: Under dagen kom det ungefär 2 dm till, så totalt ca 5 dm!!

,


Tjeckien-Sverige 1-10

Vilken härlig hockey som spelades ikv. Hade dom gulklädda gossarna spelat i röda dräkter skulle man kunna tro att det var Larionov och grabbarna som spelade för sitt sovjet!    /Irbe

Känns förjävligt!

Aik måste vara det sämsta, laget som ståt i ett par skridskor. Nej nu blir det att återgå till att spela nya cod i stället för att se 3e perioden. Får hoppas att småkronorna frällser ikväll, så man har något att glädja sig åt när inte medle spelar.

/Eran kära Irbe

Vad ska man säga..


On the beach grabbar!


Hoppas ni haft en God Jul kära vänner!


Väderprognos. Tummen upp!


Som om den snön som forsat ner den senaste veckan inte vore nog så har vädergudarna beslutat att snö i medle, det ska det finnas gott om!

Och även om snön kommit lite senare i år än tidigare så ser det verkligen lovande ut, så det är bara att önska alla skoteråkare grattis för nu kan du lätta på abstinensen i tummen.



Snöläget är som följer: ca 50 cm i terrängen dock inget bär i snön. Man bör vara försiktig då stubbar/stenar göms under duntäcket.

Dagen efter julafton

Jonsson här! Sitter vid köksfönstret med en kopp mango te och ser ut på dom små snöflingorna som sakta faller från himmelen och väntar på att mina rostade mackor ska få den där gyllenbruna koppar nyansen utan allt för mörka kanter som våran brödrosta kan fixa om man bara har lite erfarenhet och tålamod!

 Tänker också tillbaks på gårdagen den var underbar =D Fick allt jag önskat mig och lite till, här kommer några grejer: en portmofölj med 4st lås och inbyggd soda streamer! (perfekt för mitt blivande jobb som businessman) 4 st CS account (ni kanske undrar varför inte ett räcker? men när man ska vinna mot självaste zatila så krävs cheats och då blir man bannad) En guldfisk som heter Torsten som tyvär är gravid :S ( inget dom visste när dom köpte den, har forskat lite om hur många yngel/spigg/fisk dom får och svaret är ca 16 st, så jag har panik, mitt lilla akvarium är gjort för max 2 fiskar, det står flera varningstrianglar om att överskrids fisk antalet så kan hemska saker inträffa och det ska inte Torsten få vara med om! Även pumpen är ett problem! Den pumpar redan nu för lite så en gång i timmen är jag tvungen att blåsa med sugrör! Så ni kanske själva förstår att jag inte kommer kunna ha 17 guldfiskar, så om ni skulle kunna tänka er ta en så kommentera!Dom är givetvis gratis! Men nu ringer alarmet om att Torsten måste ha syre! Så måste dra men på åteersende..

 Så här glad var jag igår när jag öppnade julklappar! =D

Berkas julfunderingar

1. Julen är härlig, julen är vit, tomten kommer och alla får klappar. Jag har fått lite olika klappar och mycket choklad. MUMMMMMMSSSSSSSSS!!! 2. Jag har ju en fin liten pärla också och den går finfint :D många snödriver har den fått utstått också, men den håller :DDD 3. Hemvändarcup snart, vilket gillas. BARA VINST SOM GÄLLER =D GO JUL GO JUL GO JUL GO JUL !!!!!!! Over and out/simon aka Berka.

Julen äger killar ! =DD

Jag gillar fiske :] jag brukar fiska med mina kompisar och pappa Lars :) jag gillar röding och andra sorters fisk :) jag ska snart fiska med Simon Berkvist i ett vatten :) de kommer bli myyyysigt!! Puss:) jag ska till klutmarksberget imoorron:) med min vvän=)

Hihi

Hej jag Hampus igen:) måste rätta till mitt förra inlägg ja kör alltså en lynx 550 !!!! Jag skojjade bara lite ;)

Jul, jul, strålande jul

Hej alla fans!!!! Julen ä här och snön slutar aldrig falla:D ja mår hur bra som helst har fått massa nya skoter grejjor i julklapp och snart ska jag ut i pudersnön och leka med min snömaskin!! En lynx 440 som farsan Lars har betalt:). Det här var allt för mig för denna gång ni beger jag mig ut i snön med min maskin !!! Ses i pudret ;)!!! / MVH Hampus

GOD JUL


Policy

En blogg är en blogg. Man får ha sin egen uppfattning om saker, men:

Vi snackar inte skit eller kränker andra lag eller personer från andra lag!

Vi tar avstånd från mobbning!

Medle SK har inget att göra med denna blogg! Den drivs av några privatpersoner.

Vid frågor så kan ni ringa 076-1062476 eller maila till [email protected]

Vi är tillbaka!

Medlebloggen

Medlefans

Efter den ofrivilliga nerstängningen av Medlebloggen så har många röster ropat efter en ny blogg där man kan läsa om Medles hjältar! Låt oss nu presentera Medlefans! En blogg som kommer handla om hockey, skoterkörning och allt annat som händer på klubben.
GOD JUL!


RSS 2.0